Kinderfysiotherapie  

Baby’s en dreumesen (0-2 jaar)
Veelvoorkomende klachten zijn: een voorkeurshouding, een aangeboren aandoening, veel huilen, overmatig strekken of een vertraagde motorische ontwikkeling zoals niet willen rollen, kruipen of lopen. Kinderen tot 2 jaar worden aan huis behandeld op verwijzing van een arts of specialist. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om de ontwikkeling te stimuleren in een verwarmd zwembad.

Peuters, kleuters en het schoolgaande kind
Vaak ligt de hulpvraag bij deze groep kinderen op het gebied van motorische ontwikkeling, bijvoorbeeld het niet goed mee kunnen komen met leeftijdsgenootjes. Het oudere schoolgaande kind kent vaak pijnklachten aan hakken en knieën door de combinatie van intensief sporten en groei.

Tieners en jongvolwassenen
Ook bij deze doelgroep komen de groeiklachten nog regelmatig voor, maar ook sportblessures en houdingsafhankelijke klachten aan rug en nek.

Plas en poep
We zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met plas- en poepproblemen. Deze kinderen hebben bijvoorbeeld regelmatig een ongelukje in het ondergoed of obstibatieproblemen. De behandeling wordt op een speelse manier aangepakt.

  Heeft uw kind houdingsproblemen, moeite met de gymles of schrijven?  

Bel 0493 692 510 voor een afspraak wij helpen u graag!

Onze specialisten:

dolly veldman

Dolly Veldman

Eline van de Weijer-Zoon

Eline van de Weijer-Zoon

Indy vd Broek

Indy vd Broek