Fysiotherapie Campanula gaat verder als B-Fysic Fysiotherapie Campanula

Fysiotherapie Campanula is per 1 oktober 2020 een samenwerking aangegaan met B-Fysic Fysiotherapie & Ergotherapie.  De samenwerking tussen beide partijen zorgt voor een bundeling van deskundigheid binnen de fysiotherapie om zo betere en completere zorg te kunnen leveren aan de patiënt.

Fysiotherapie Campanula zal vanaf 1 januari 2021 verder gaan onder de naam:  B-Fysic Fysiotherapie Campanula

Fysiotherapie Campanula is in 1971 onder leiding van Rob van der Wielen en zijn vrouw begonnen aan de Hofstraat in Asten. In 1984 is Theo Lankhorst toegetreden tot de maatschap, gevolgd door Luc van Munster (1987) en Dolly Veldman (1991).  Theo, Luc en Dolly zijn nog steeds te vinden bij Fysiotherapie Campanula.

In de loop der jaren is de praktijk gegroeid en bestaat het team ondertussen uit 17 medewerkers die samen verschillende disciplines binnen de fysiotherapie vertegenwoordigen. Om de ontwikkeling van de praktijk door te zetten is er in 2007 de overstap gemaakt naar het Medisch Centrum Campanula aan de Floralaan, waar verschillende zorgaanbieders nauw met elkaar samenwerken. Fysiotherapie Campanula onderscheidt zichzelf als praktijk door het aanbieden van verschillende fysiotherapiespecialisaties zoals sport, kinderen, ouderen, bekkenfysiotherapie psychosomatiek, oedeem en manuele therapie.

Samenwerkingspartner B-Fysic Fysiotherapie en Ergotherapie is al jaren een toonaangevende organisatie met 11 praktijken in de regio Eindhoven en 5 locaties in Leerdam. Het streven van B-Fysic is persoonlijke, kwalitatief hoogstaande zorg waarbij gebruik gemaakt wordt van bewezen doeltreffende zorgplannen, expertise teams en een multidisciplinaire aanpak.

Het team van B-Fysic Fysiotherapie Campanula blijft zich onverminderd voor u inzetten. De samenwerking tussen B-Fysic en Campanula zal voor u resulteren in de best mogelijke en passende fysiotherapiezorg, altijd bij u in de buurt, in de praktijk of aan huis.

Als u vragen heeft over deze samenwerking neem contact op met B-Fysic Fysiotherapie Campanula.